Se Amerikansk Netflix i Danmark

Posted on december 09, 2013 by admin

Netflix er den største succes i film-streaming-tjenesten, og i Danmark alene har tjenesten mere end 200.000 brugere. Sytten procent af danskerne mellem 18-64 år benytter sig af den smarte tjeneste, som til 79,00 DKK giver adgang til lige under 2000 film og TV-serier.

Men den danske Netflix-tjeneste er dyr i forhold til udvalget og bliver hurtigt kedelig.

Det er sjældent, at man som kunde finder hele udvalget interessant, og derfor er de små 1.700 titler et ret begrænset udvalg. Det betyder også, at der løbende vil være aktuelle film og serier, som danske brugere går glip af.

Oven i alt dette er den danske Netflix til 79,00 DKK den dyreste pris for tjenesten i hele verden.

Til sammenligning giver den amerikanske Netflix-tjeneste adgang til mere end 14.000 serie- og filmtitler til 45,00 DKK om måneden. Det er mere end otte gange så mange film og serier som den danske Netflix-tjeneste tilbyder og til en brøkdel af den danske pris.

Den store forskel i sortimentet skyldes de forskellige licensaftaler om rettighederne til at vise film og serier rundt omkring i verden. Men der er ingen grund til at blive snydt for film og serier, som man gerne vil se, blot fordi man bor i Danmark.

Det er nemlig såre enkelt at oprette en amerikansk Netflix-konto og få adgang til tusinder af flere film og serier med et simpelt snuptag!
Her kan du læse, hvordan du forholdvis nemt kan skifte din danske Netflix-konto ud med den amerikanske. Det kræver, at du går udenom landespærringerne på internettet, men tag det roligt, for det er nemlig helt lovligt.

Opret dig i Canada hjemme i Danmark
Der findes mange måder at fuske sig gennem spærringerne på, så du kan score adgang til det amerikanske Netflix.

Den mest stabile løsning er ved at oprette en såkaldt smart DNS. Det kan du gøre på den canadiske web-tjeneste Unblock-US.

Linket finder du her: www.unblock-us.com

Med en smart DNS kan du koble dig på servere, som står i USA, eller hvor som helst i verden, som du vil. Vælger du USA, kan du oprette en amerikansk Netflix-konto og få adgang til det store amerikanske sortiment.

Det er hurtigt og enkelt at anvende Unblock-US på sin maskine, og det kræver ingen specielle computer-evner.

Først skal man gå ind på hjemmesiden og registrere en konto.

Herefter downloader man Unblock-softwaren på hjemmesiden og lader den installere på computeren.

Softwaren klarer resten.

Det eneste man behøver at gøre, når man vil have adgang til det amerikanske Netflix, er at tænde for Unblock-softwaren på computeren, så Netflix tror, at man er en kunde i USA.

Hvis du har en dansk Netflix-konto, så skal du afmelde denne, inden du opretter et amerikansk abonnement. Du kan registrere dig som amerikansk kunde til 45 kroner om måneden.

En konto hos Unblock-US koster fem dollar om måneden. Det betyder, at en amerikansk konto på Netflix i alt kommer til at koste dig det samme som en dansk, men det er til hele 8 gange så stort et udvalg af film og serier. Så det er hele prisen værd!

4 to “Se Amerikansk Netflix i Danmark”

  1. Henrik siger:

    Hej

    Gør man dette vil det så ikke kun virke via computeren og dermed ikke virke via Apple TV, PS3, eller xbox ??

    Mvh Henrik

  2. Morten siger:

    Hvis man registrerer sig med US DNS og tilmelder sig den amerikanske Netflix, kan man så også se danske film og serier?Leave a Reply
↑ Top